JOUW DROOMJURK VOLLEDIG OP MAAT

Als je dit leest, weet je vast wel dat in onze Bridal House het mogelijk is om jouw droomjurk te huren of te kopen. Indien een koopjurk in jouw budget valt, lees zeker verder.

Droom ja al sinds je 12 jaar van je droomjurk en weet je al lang alle details? Of dacht je nog nooit eerder na over je jurk totdat je plots een verlovingsring rondom je vinger had?

Wat jouw gevoel bij een trouwjurk ook is, (het kan een spannend, stressvol en onbekend proces zijn) je hebt er waarschijnlijk nog nooit één geprobeerd en het is misschien wel het duurste kledingstuk dat je ooit zult kopen dus het kan zeker aanvoelen alsof er druk is tijdens het bridal shoppen. Bovendien zet de jurk de toon voor de bruiloft als geheel of het nu gaat om een ​​grootse balzaal-affaire of een intiem feest. All eyes are on you!

Het kan ook aanvoelen alsof er een geheel nieuwe taal moet worden gedecodeerd: tule, A-lijn, sissi jurken, zeemeermin effect, bustier, off-shoulder jurken, bootlijn en ga zo maar voort. Bovendien doen steeds meer bruiden meerdere jurken aan. Een jurk voor de gemeente en een jurk voor het feest/receptie. Wat je al helemaal in de war brengt.

Met alle ogen op jou gericht, en niet te vergeten foto’s die je voor altijd bewaart, wil je er natuurlijk perfect uitzien op je grote dag. Maar wat betekent perfect voor jou? Voor sommige bruiden is een droomjurk een extravagante baljurk die in een Disney film past. Voor anderen is het een sexy, strakke mermaidjurk die iedereen’s rondingen laat waarderen of een look die voldoende beweging geeft om los te kunnen gaan op de dansvloer. 

Bij SHE Bridal House is alles mogelijk. SHE bestaat nu bijna 4 jaar en in de winkel hangen alle sample jurken die overigens ook huurjurken zijn. Indien je een huurjurk hebt gepast en deze ook effectief wilt kopen, wordt deze jurk volledig nieuw op jouw maat gemaakt. We nemen je afmetingen en we bestellen jouw jurk volledig op maat.  Hierdoor kan je jouw jurk volledig naar jouw smaak laten aanpassen.

Indien je een jurk hebt gepast maar toch nog iets anders graag ziet, aarzel niet om zo transparant mogelijk te zijn met je bruidsstyliste. Wij helpen je namelijk graag verder in het verwezenlijken van jouw trouwjurk en we vertellen je graag wat er wél en niet mogelijk is. Vind je die ene jurk heel mooi maar is de sleep te kort of te lang? Geen probleem, we kunnen deze helemaal aanpassen naar jouw wens. 

Vind je niet helemaal de stijl terug in de winkel? Geen probleem! Met een beetje fantasie, creativiteit en vertrouwen in ons Bridal House, ontwerpen we graag je bruidsjurk vanaf nul. We tekenen graag je jurk uit, zodat je exact weet wat je kan verwachten, je kan een sample aanvraag van de stoffen doen en we betrekken je volledig in het proces. We raden aan om zeker 6 maanden op voorhand jouw jurk te bestellen. We hebben ook spoedprocedures voor bruidjes die last minute nog een jurk wensen te maken op maat. Eerlijkheid en transparantie is het belangrijkste tijdens het kopen van een trouwjurk. 

Recente bridal posts

JOUW DROOMJURK VOLLEDIG OP MAAT

Als je dit leest, weet je vast wel dat in onze Bridal House het mogelijk is om jouw droomjurk te huren of te kopen. Indien een koopjurk in jouw budget valt, lees zeker verder.

15 SNELLE TIPS VOOR JE BEGINT MET PLANNEN

Naast een trouwjurk kiezen, moet je ook een volledige trouwfeest plannen. Je geeft letterlijk het feest van je leven. Weet waar je rekening mee moet houden en lees hier 15 belangrijke tips om jouw trouw vlotter te plannen.

BASIC Q&A’S VÓÓR JE JOUW DROOMJURK KOOPT

Ik kan het raden, je hebt waarschijnlijk -yes- gezegd tegen de liefde van je leven maar nog geen -yes to the dress-. Een trouwjurk kopen is een hele inspanning. Hieronder vind je enkele vragen die hoogstwaarschijnlijk al door jouw hoofd zijn gespookt…