shebridalhouse-antwerpen (2)

THE BRAND

Galleria Gharib is een feministische bruidslabel waar de vrouw centraal staat. Gharib staat voor sterke, onafhankelijke vrouwen die binnenkort in een memorabel huwelijk treden. Uit een initiatief om vrouwen te empoweren, wilt GG haar bruiden laten zijn, wie ze maar willen zijn en dat bijzonder benadrukken. Zijnde een jong en modern merk, heeft Galleria Gharib een unieke selectie aan bruidsjurken, sluiers en accessoires. Naast de mogelijkheid om een bruidsjurk te huren of te kopen uit onze uitgebreide collectie, kunnen wij samen met u ook uw droomjurk ontwerpen.

THE BRIDE

Eén ding hebben onze unieke bruiden gemeen: gekleed in Gharib’s bruidsjurk, stralen ze allemaal zelfzekerheid uit. Tijdens de passessie wordt iedere toekomstige bruid persoonlijk begeleid waarbij het vertrouwen tussen de bruid en bruidsstyliste, één van onze belangrijkste pilaren. Alle wensen en verlangens kunnen tot in de kleinste details waar gemaakt worden. Daarnaast vindt GG het belangrijk dat de bruiden van ieder speciaal moment vol teugen genieten: van het ontwerpen en/of passen van de jurk tot de grote trouwdag waar ze vol elegantie en klasse een nieuw hoofdstuk beginnen.

THE DESIGNER

Drie jaar geleden, opent Ibtissam Gharib op 21-jarige leeftijd de deuren van haar grootste wens: haar eigen bruidsboetiek, SHE Bridal House. Opgegroeid tussen de stofrollen en naaigaren van haar moeder, ontwikkelt ze een steeds groter wordende liefde voor mode. Tijdens haar ervaring in de trouwbranche als ondernemende student die chocoladefonteinen en fruittafels aanbiedt, merkt ze dat de trouwjurk van de bruid haar telkens opnieuw betoverd. Ibtissam’s meisjesdroom gaat voor de eerste keer in vervulling wanneer ze een bruidsjurk mag ontwerpen voor één van haar geliefde familieleden. En sindsdien heeft ze maar één doel voor ogen… Met een zwak voor romantiek en een grote gedrevenheid voor vrouwenrechten, creëert ze uiteindelijk een bruidslabel die ze SHE noemt. Met vernieuwende, glorieuze ontwerpen, biedt ze zowel eenvoudige als gedurfde bruidsjurken aan.

shebridalhouse-antwerpen-trouwjurk-wedding-trouwfeest

IN PROUD COLLABORATION