Ben jij op zoek naar dé jurk en ben je nog niet eerder bij ons geweest om te passen? Boek dan snel jouw afspraak hier. Dringend een afspraak nodig op een specifieke dag en is er geen beschikbaarheid meer? Contacteer ons dan telefonisch via 0489/555.489.

Nog een paar punten voordat je je afspraak boekt:

– Lees eerst onze FAQ voordat je een afspraak maakt.

– Kijk alvast welke stijlen er aanwezig zijn in de winkel en je weet wat je mooi lijkt, specifieke huurjurk in gedachten? Stuur ons even een foto zodat de jurk zeker aanwezig is tijdens jouw pasafspraak.

– Onze boetiek garandeert persoonlijke aandacht. Daarom hebben wij een beperkt aantal afspraak mogelijkheden. Verhinderd om naar je afspraak te komen? Alvast bedankt om ons 24uur op voorhand te verwittigen.

– Draag alsjeblieft huidkleurig ondergoed en neem de schoenen mee die je op je trouwdag zal dragen (als je deze al hebt). Omdat we onze jurken graag schoon willen houden, vragen we je om je make-up zo natuurlijk mogelijk te houden.

– Als je je afspraak hebt geboekt ontvang je een email met een bevestiging van je afspraak. 24uur voor je afspraak ontvang je een SMS-bericht met de vraag om je komst te bevestigen, deze dien je te bevestigen via +32489555489. 

IMG_0423